Geachte Heer,
Beste Christophe,

Van harte dank voor uw steun, werk en alle diensten rond het heengaan van mijn vader.

Het gaf een enorme rust, weten te kunnen rekenen op jullie kennis, kunde en begrip.
Het geheel; zowel de ontvangst, de eredienst, de muziek, de koffietafel….waren volledig in de geest van mijn vader.

– Mevrouw Claessens –

 

Beste Christophe en Jovy,

Wij houden eraan om jullie te bedanken voor het hele mooie afscheid van Armand dat jullie mogelijk hebben gemaakt. Vanaf het eerste moment dat we jullie spraken en jullie respectvolle antwoord, kregen we een goed gevoel. Hoe moeilijk het verwerkingsproces van verlies ook is, jullie zorg en aandacht voor alle details en jullie warme manier van aanpak, heeft ons erg veel steun gegeven. We ervaarden dat jullie tijd voor ons namen en ons hebben geholpen om een heel waardig afscheid aan Armand te geven.

Veel dank hiervoor vanwege de hele familie.

– Familie Peeters –

 

Christophe,

Ik wil je bedanken voor de serene en respectvolle uitvaart van mijn vader.
Nu is hij herenigd met mijn moeder en heeft hij rust gevonden. De familie was ook tevreden.
Bedankt,

– Familie Gohlus –

 

Beste Christophe,

Graag willen we jullie toch nog even bedanken voor jullie professionele aanpak bij de uitvaart van Leo Willekens.
Het was een geruststelling om te weten dat jullie alles onder controle hadden op momenten dat het voor ons soms allemaal teveel was.

Het opzet om duidelijk te maken hoe Leo als mens was, is bij heel veel mensen binnen gekomen. Daar hebben jullie een grote rol in gespeeld.
Nu we alles een paar dagen hebben kunnen laten bezinken, kijken we met een warm gevoel terug naar afgelopen vrijdag. We zien dit als een mooi geschenk.

Dankbare groeten,

– Familie Willekens-Ooms –

 

Dag Christophe, Jovy

De zenuwen stonden vooraf en tijdens de uitvaart hoog gespannen en jullie hebben af en toe als stootkussens gediend. Onze oprechte dank hiervoor. Fijn dat jullie rustig blijven bij zoveel emoties. Dat geeft houvast als je eigen emoties wat uit de pan vliegen.

Nu we een beetje afstand aan het nemen zijn, zien we pas hoe rustig, sereen en waardig het geheel geweest is. We willen jullie allemaal dan ook heel hard bedanken omdat jullie onze visie op het afscheid van onze vader en schoonvader mee hebben helpen waarmaken.

Het voelt voor ons helemaal goed. Dank!

– Familie Mariën – De Bruyn –

 

 

Beste mijnheer Bruyneel,

Uw begeleiding is vanaf het eerste contact met zorg verlopen en we hadden meteen vertrouwen in u.

Ons mama heeft een waardig en sereen afscheid gekregen, wij waren zeer blij dat alles zo mooi en ingetogen is verlopen.  Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Ik ben u daar zeer dankbaar voor.

– Familie Teysen-Rolis –

 

Beste Christophe,

Toen we door de droeve omstandigheden van het overlijden van mijn moeder bij jou terecht zijn gekomen, kregen we onmiddellijk het gevoel in goede handen te zijn. Je vriendelijke en begripvolle houding op zich hebben het leed al wat verzacht.

We zijn dan ook zeer dankbaar dat we in de meest kwetsbare momenten zo goed zijn opgevangen!

De plechtigheid die je voor ons organiseerde is zeer stijlvol en sereen verlopen. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

Jouw inlevingsvermogen, toewijding en professionalisme hebben het mogelijk gemaakt om mijn moeder/onze tanti het mooie en waardige afscheid te geven dat ze verdiende.

Nogmaals onze oprechte dank!
– Familie Smeraldie – De Roover

 

Beste Christophe,

Ik sta erop om jou en je medewerkers namens mijn moeder, mijn familie en mezelf uitdrukkelijk te bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Er werd op élk detail gelet, er viel zelfs geen enkel schoonheidsfoutje te bespeuren, het was perfect in alle opzichten!

Christophe, echt waar: je hebt je ware roeping gevonden. Je passie en inzet waren en zijn zo groot, dat ik je bijvoorbeeld zelfs op een zondag mocht bellen voor informatie.

Je begeleiding betekende dan ook een onmisbare steun voor ons. We zullen dit nooit vergeten. 

Christophe, nogmaals: onze oprechte en welgemeende dankbaarheid!
– Familie Vanhelmont

 

Alles is prima verlopen, veel lof van iedereen voor heel het gebeuren,

Het kon niet beter omkaderd worden.

Dankjewel voor jullie steun en assistentie in deze moeilijke periode.
– Familie Broos

 

Graag wens ik jullie allen te bedanken voor het mooie samenzijn van vandaag, het afscheid van ons Moeke.
Vooral Christophe wil ik graag extra bedanken voor het uitzonderlijk uitvoeren van uw taak. Het maakt echt een enorm verschil om deze moeilijke dagen door te komen en dat had zonder jullie excellente begeleiding en toewijding niet mogelijk geweest. Ik kan in naam van de familie spreken en jullie van harte bedanken!
– Familie Valkenborgh – Plompen

 

De uitvaart van mijn moeder was tot in alle punten perfect..Een beter eerbetoon had niet gekunnen…Mijn oprechte dank daarvoor,Christophe..Aan u en al je medewerkers… – Familie Plompen

 

Christophe, een paar weken geleden moesten we afscheid nemen van ons moeke. Ik, heel de familie, vrienden,..waren onder de indruk. Je hebt dit zo MOOI gedaan…. We konden haar geen betere begrafenis geven. Ook een dikke pluim voor de dragers. Alles was tot in de puntjes! Niets was te veel! Bedankt hiervoor…. Dat wij in stijl afscheid konden nemen van haar! – Familie Van Gheem

 

Op en top professioneel! Christophe, mede dankzij jou hebben wij op de best mogelijke manier afscheid kunnen nemen van ons moeke! Bedankt voor alle goede zorgen!

 

Je doet dat zeer respectvol en meelevend! Veel succes!